AKSARAY / GÜZELYURT - Ihlara Atatürk İlkokulu

May

Kaymakamımız Sayın Can Alperen TAŞAVLI, Ihlara Belediye başkanımız Ahmet DİNÇ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman KEÇECİ ve Şube Müdürümüz Okan AKYOL okulumuzu ziyaret ettiler.

May

Çedes projesi kapsamında kardeş okulumuz Hatay/Kırıkhan/Gölbaşı İskan Ortaokulu idare ,öğretmen ,öğrenci buluşmasını Zoom toplantısı üzerinden gerçekleştirdik.

23 Nisan 2023 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

10D Sinema Etkiliğimizde Öğrencilerimiz keyifli zaman geçirdiler.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Programımız

12 Mart 1921 İstiklal Marşının Kabulü nedeniyle okulumuzda program yaptık.

Evde eğitim Öğrencimiz Süleyman TEZCAN'ı ziyaret ettik.

Kendisine Sayın Valimiz Hamza AYDOĞDU,Kaymakamımız Can Alperen TAŞAVLI,İl Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ömer KARTAL,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman KEÇECİ,Şube Müdürümüz Okan AKYOL'un selamlarını ve hediyelerini ilettik.

Evde eğitim öğretmenimiz Erkan TEZER ile birlikte Süleyman Tezcanla keyifli bir ziyeret oldu.Süleyman TEZCAN adlı öğrencimiz başarılı,esprili çok tatlı bir öğrencimiz kendine başarılar diliyoruz,Annesi ve babasına çok teşekkür ederiz.Öğretmenimize başarılar diliyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun

Haz

Güzelyurt Meslek Yüksekokulu ögretmenlerimizinden Deniz GÜMÜŞ ve öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.Kendi yaptıkları meteryalleri ve oyuncakları okulumuza hediye ettiler.Kendilerine kurumlarına ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Haz

İlçemizde yapılan çocuk oyunları turnuvasında Yakan Top kategorisinde  okulumuz 1.olmuştur.Öğretmenimiz Mustafa AKPINAR'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

2022 YILINDA MEB tarafından okul öncesi alanında yapılan çalışmalar.

Ara

https://ihlarasehitsahinsarilmaz.meb.k12.tr/icerikler/ihlara-sehit-sahin-sarilmaz-ortaokulu-15-temmuz-cocuk-gazetesi-ozel-sayisi-cikti_12302644.html  LİNKİNDEN erişim sağlayabilirsiniz.